nieuws

Ons Kabinet teleurgesteld in vertrokken chef

Restaurant

Bib Gourmand-restaurant Ons Kabinet in Vught is chef-kok Ralph Blaakenburg kwijtgeraakt. Blaakenburg is overgestapt naar de Bonheur Horeca Groep in Tilburg. Ons Kabinet is teleurgesteld over de manier waarop Blaakenburg vertrekt.

Ons Kabinet teleurgesteld in vertrokken chef

Blaakenburg zegde op 30 november 2007 bij Ons Kabinet op, om per 1 januari in Tilburg te beginnen, en meldde zich begin december ziek. Eigenaar Cees van Beurden zegt teleurgesteld te zijn over de manier waarop Blaakenburg na vijf jaar trouwe dienst vertrekt. ‘Dit getuigt van niet veel klasse.’

Blaakenburg laat via de Bonheur Horeca Groep weten dat er sprake was van een gegronde reden om zich ziek te melden. Dit vanwege een medische indicatie.

Ons Kabinet heeft inmiddels overeenstemming bereikt met een nieuwe chef-kok. De naam wil Van Beurden nog niet bekend maken omdat de nieuwe chef het vertrek bij zijn huidige werkgever nog moet regelen. De nieuwe chef-kok start op 1 februari of 1 maart.

De 34-jarige Ralph Blaakenburg is per 1 januari chef-kok bij het à la carte restaurant Auberge du Bonheur in Tilburg. Hij volgt Stephan Nijst op, die met zijn nieuwe restaurant Choix du Chef deelneemt aan het televisieprogramma Mijn Tent is Top. Vanaf begin februari is Mijn Tent is Top te zien op RTL4.

De Bonheur Horeca Groep meldt verder de komst van Nieke Brander. De 27-jarige Brander wordt account manager Willem II Stadion Congres & Evenementen. Brander werkte eerder onder meer voor Stadshap.nl.

Reageer op dit artikel