nieuws

Ook Alwin Houwing weg bij Linnen

Restaurant

Na Ronald Tausch is ook mede-oprichter Alwin Houwing vertrokken bij restaurant Linnen in Oisterwijk. Tausch en Houwing zijn binnen enkele maanden na de overname door Grevinga Groupe Gastronomique verdwenen uit het ambitieuze Brabantse restaurant.

Ook Alwin Houwing weg bij Linnen

Sinds vandaag is Casimir Evens de nieuwe patron van Linnen, zo laat eigenaar Richard Grevinga van Grevinga Groupe Gastronomique weten. De uit België afkomstige Evens is sinds enkele weken actief voor Linnen na het vertrek van Tausch naar het Librije-concern van tweelingzus Thérèse Boer.

‘Evens krijgt alle ruimte om zijn eigen stijl en gastheerschap te ontwikkelen. Puur, verfijnd, biologisch, modern maar ook met Oosterse invloeden’, aldus Grevinga. Evens wordt hierbij ondersteund door gastheer/sommelier Ron Verhage. Verhage werkte enkele jaren onder Houwing en neemt diens taken nu over.

Houwing blijft wel actief voor Grevinga Groupe Gastronomique. Hij is per direct aangesteld als event coördinator.

Reageer op dit artikel