nieuws

Ook Iens komt met actieweek voor restaurants

Restaurant

Restaurantgids Iens komt deze zomer voor het eerst ook met een nationale actieweek in restaurants. Deelnemende restaurants bieden hun gasten een speciaal driegangenmenu aan voor de prijs van 20, 25 of 30 euro.

Ook Iens komt met actieweek voor restaurants

Restaurantgids Iens benadert momenteel restauranthouders over deze actieweek. Zij moeten eenmalig 119 euro betalen om mee te mogen doen. Plus 2 euro voor elk geboekt couvert, lunch of diner. De prijs van de lunch is gelijk aan die van het diner. De Iens Diner Dagen, zoals de actie gaat heten, worden gehouden van 20 tot en met 26 juni 2011.

Iens organiseerde vorig jaar ook een soortgelijke actie maar toen alleen in Amsterdam. Volgens de restaurantgids was dat een pilot voor de landelijke kortingsweek. Dit jaar gaat de actie voor het eerst nationaal.

Restaurantweek

De Diner Dagen hebben wat weg van de Restaurant Week van Dining City, Beide organisaties betrekken ook de lunch bij de actie. De Restaurant Week kent inmiddels verschillende variaties. De aankomende actieweek in week 11, een zomervariant in augustus en ook een speciale editie voor sterzaken.

Iens maakt binnenkort namen van deelnemende restaurants bekend.

Reageer op dit artikel