nieuws

Ophef op Twitter over Restaurant Week

Restaurant

Restaurants klagen steen en been over de Restaurant Week. Op Twitter komen tal van meldingen voorbij waarbij restaurateurs melden dat ze te maken hebben met veel annuleringen.

Ophef op Twitter over Restaurant Week

Zo laat sterrestaurant ’t Schulten Hues in Zutphen op Twitter weten ‘klaar te zijn’ met de Restaurant Week. ‘Zoveel annuleringen, dit kan echt niet meer. Laatste Restaurant Week voor Schulten Hues’.

Het Haarlemse sterrestaurant ML laat weten dat er vijftig gasten voor de lunch stonden gereserveerd en dat daarvan er maar 22 kwamen opdagen. ‘Wij zijn er ook helemaal klaar mee’, conlcudeert Restaurant ML.

Niven Kunz daarentegen laat weten wel met een goede opkomst te maken te hebben. ‘Bij mij en het werden er 53’, knipoogt Kunz op Twitter.

Eugene van Angelbeek van De Jonge Dikkerts in Amstelveen pleit voor aanpassing van de Restaurant Week. ‘Reserveren via persoonlijk account en creditcard deposit. Dat houdt egoïsten buiten en liefhebbers binnen’, twittert Van Angelbeek.

Bert van Buschbach, partron-cuisinier van restaurant De Compagnon in Amsterdam, stelt op Twitter voor om te gaan praten met DiningCity, de organisatie van de Restaurant Week. ‘Want dit kost iedereen klauwen met geld. Schandelijk’.

Tip

In onze groep op LinkedIn is een discussie gestart over het annuleringen van Restaurant Week tegen te gaan.

Reageer op dit artikel