nieuws

Opleidingsbedrijf CIN failliet

Restaurant

Het Culinair Instituut Nederland (CIN) heeft haar faillissement aangevraagd. Het opleidingsinstituut heeft te kampen met een fors dalend aantal cursisten. Maar er zijn meer aspecten die het CIN in een faillissementen trekken.

Opleidingsbedrijf CIN failliet

Het nieuws over het treurige faillissement komt van Grootkeuken.nl. De site meldt dat naast het dalende aantal cursisten ook de hoge huisvestlasten parten spelen. De hoge huisvestingslasten van CIN komen voort uit een gedwongen verhuizing enige tijd geleden.

Voor de reeds ingeschreven cursisten voor het komend seizoen probeert CIN een oplossing te vinden. Getracht wordt om de cursisten hun opleiding af te laten maken. De ingeschreven cursisten zijn deze week op de hoogte gebracht over de nijpende situatie. Het is niet bekend of CIN een doorstart maakt of dat het opleidingsinstituut wordt overgenomen.

Reageer op dit artikel