nieuws

Opmars Bokkedoorns in top van Lekker

Restaurant

Restaurant De Bokkedoorns in Overveen is één van de meest opvallende verschuivers in de top van de nieuwe restaurantgids Lekker. Het restaurant van Alliance-voorzitter John Beeren stijgt van plaats negen naar vier. De Bokkedoorns zakte in vier jaar tijd jaarlijks één à twee posities in de ranglijst.

Opmars Bokkedoorns in top van Lekker

De Bokkedoorns stond in de Lekker 2004 op plaats drie. De jaren erna zagen we het toprestaurant met chef-kok Lucas Rive en sommelier Peter Bruins respectievelijk op de plaatsen vijf, zes en vorig jaar op negen. Nu staat De Bokkedoorns direct achter de drie ogenschijnlijk onbereikbare Oud SluisDe LibrijeBeluga.

Restaurant De Bokkedoorns staat nu dertig jaar in de top 10 van de prestigieuze ranglijst. De luxe eetgelegenheid beschikt over 75 couverts, 65 terrasplaatsen en is lid van restaurantvereniging Alliance, waar eigenaar Beeren voorzitter van is.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel