nieuws

Opvallende eetpiraat slaat weer toe

Restaurant

Een 44-jarige man uit Maastricht heeft weer toegeslagen als eetpiraat. Na eerder te eten in een restaurant zonder te betalen in Venlo en Venray, was het nu de beurt aan Eindhoven. De man houdt er een opvallende handelwijze op na.

Opvallende eetpiraat slaat weer toe

Maandagavond werd de eetpiraat in een eetgelegenheid op de Markt in Eindhoven in zijn kraag gevat, zo meldt Dagblad De Limburger. Hij had uitgebreid gegeten en twee flessen genuttigd, maar was niet in staat de rekening te voldoen.

Opvallend is dat hij er niet vandoor gaat na het nuttigen van de maaltijd. Hij wacht op de rekening om dan doodleuk te melden dat hij de nota niet kan voldoen. Deze opvallende handelwijze leverde hem voor de derde keer een ritje naar het politiebureau op.

Reageer op dit artikel