nieuws

Organisatie ‘Lekkerste Broodje’ ontevreden over RAI

Restaurant

Als er niets verandert aan het decor van de wedstrijden om de Lekkerste Broodjes overweegt de organisatie te vertrekken van de Horecava. De stichting Lekkerste Wedstrijden liet bij monde van Johan van der Weerd weten dat ze ‘niet content’ zijn over de wijze waarop het in het programma is opgenomen door de RAI.

Organisatie ‘Lekkerste Broodje’ ontevreden over RAI

Johan van der Weerd deed zijn uitspraken vlak voor de bekendmaking van de top drie van de wedstrijd om het Lekkerste Broodje Catering 2012 op het podium van de Horecava.

‘Ik heb heel veel respect voor de deelnemers. Ze moeten hun voorbereidingen aan de andere kant van de hal doen, dan een lange gang door en staan achter een podium te wachten. Dan mogen ze hier hun broodje bereiden, terwijl niet alle apparatuur aanwezig is. Dat geldt voor zowel de wedstrijd Horeca als Catering.’

Dertigste keer

De stichting wil terug naar de oude situatie. Van der Weerd: ‘Dat betekent op een podium en in the spotlight. Volgend jaar is de dertigste editie. Ik verwacht dat we er uit gaan komen, we werken niet voor niets al langdurig samen. Maar de RAI moet ons tegemoetkomen, want een andere oplossing is al in huis.’

Reageer op dit artikel