nieuws

Oud-deelnemer Mijn Tent is Top nog niet buiten levensgevaar

Restaurant

Horeca-ondernemer Frank Homan uit Leeuwarden, eigenaar van Mijn Tent is Top-deelnemer Doozo, is nog niet buiten levensgevaar. Homan raakte zwaar gewond door een val van de zolder van de voormalige gevangenis De Blokhuispoort waar hij bedrijfsruimte huurt.

Oud-deelnemer Mijn Tent is Top nog niet buiten levensgevaar

De 34-jarige Leeuwarder maakte een val van enkele meters en is zwaargewond overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Groningen. Hij heeft diverse breuken waaronder een schedelfractuur. Om het lichaam rust te geven wordt hij nu in coma gehouden. Afgelopen weekend kreeg hij een complicatie te verwerken in de vorm van een longontsteking.

Frank Homan en sushi restaurant Doozo kregen in 2007 landelijke bekendheid als deelnemer van de eerste serie van het populaire tv-programma Mijn Tent is Top. In de finale moest Doozo haar meerdere erkennen in restaurant Coquille uit ’s Hertogenbosch.

Reageer op dit artikel