nieuws

Oud ROC-directeur Henny te Velthuis overleden

Restaurant

Henny te Velthuis, voormalig directeur van de afdeling Horeca, Toerisme en Recreatie van het ROC Twente is plotseling overleden. Te Velthuis was 63 jaar.

Oud ROC-directeur Henny te Velthuis overleden

‘Henny heeft in zijn carrière als directeur, maar ook als mens een zéér waardevolle bijdrage geleverd aan het horecaonderwijs in Nederland en in het bijzonder aan het huidige MBO College voor Dienstverlening & Gastvrijheid.

Te Velthuis heeft de Horeca opleidingen binnen het ROC van Twente vormgegeven en met grote inzet uitgebouwd en tot bloei gebracht. Zijn betrokkenheid en deskundigheid zullen wij node missen,’ zo meldt het ROC Twente.

Henny te Velthuis was sinds 1 augustus 1985 in dienst van het ROC Twente waar hij per 1 augustus 1997 directeur werd van de afdeling Horeca, Toerisme en Recreatie. Op 1 november 2008 ging hij met pensioen.

Reageer op dit artikel