nieuws

Oud Sluis haakt ook in op Sterrenweek

Restaurant

De restaurantweek voor sterrenzaken voegt topper Oud Sluis in Sluis aan de lijst met deelnemers toe. Van de restaurants met twee sterren zijn De Leuf in Ubachsberg en Da Vinci in Maasbracht toegevoegd als participant. Ruim tachtig procent van de sterrenzaken doet nu mee.

Oud Sluis haakt ook in op Sterrenweek

Het aantal deelnemers staat op 68, vorige week waren dit er nog 53. Dat betekent dat nu 82 procent van de restaurants in bezit van één of meerdere Michelinsterren (83 in totaal) aan de actieweek meedoet. Het andere driesterrenrestaurant in Nederland – De Librije in Zwolle – is nog in gesprek met de organisatie.

Vijfgangendiner

Tijdens ‘Dining with the Stars’ zoals de actieweek officieel heet, kan van 16 tot en met 22 november in een sterrenrestaurant genoten worden van een vijfgangendiner voor 50 euro of lunch voor 40 euro.

Restaurants met meer dan één ster mogen een toeslag vragen van 15 euro, Oud Sluis mag 25 euro extra in rekening brengen.

De complete lijst met deelnemers staat op www.diningwiththestars.nl. Hier staan nu nog 67 namen op, Restaurant Savelberg in Voorburg is nog niet vermeld.

Reageer op dit artikel