nieuws

Oud Sluis op één bij Misset

Restaurant

Restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis staat op één in de Misset Horeca Superlijst, een combinatieranglijst op basis van de noteringen in diverse toonaangevende culinaire gidsen. Oud Sluis wordt op korte afstand gevolgd door De Librije. Op gepaste afstand volgt Beluga.

Oud Sluis op één bij Misset

De Misset Horeca Superlijst is samengesteld op basis van de noteringen in de Michelingids, Lekker, GaultMillau, SpecialBite en Grootspraak.

Oud Sluis staat met 488 van de maximaal 500 punten aan kop. Gevolgd door De Librije met 486 punten en Beluga met 453 punten. Nummer vier is Ciel Bleu (391) en op de vijfde plaats staat Ron Blaauw (388).

De top-10 wordt compleet gemaakt met Da Vinci (355), De Bokkedoorns (348), De Leest (346), InterScaldes (343) en Chapeau! (343).

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel