nieuws

Overstroomd restaurant doorslaand succes

Restaurant

In de Chinese stad Xiangfan heeft een restaurant bij toeval een nieuwe eettrend ontdekt. De zaak liep onder water na hevige regen, en nu komen gasten van heinde en ver om met hun voeten in het water te tafelen.

Overstroomd restaurant doorslaand succes

De regen viel tijdens het eten, en langzaam steeg het water in de eetzaal tot enkelhoogte. Tot verbazing van de restauranteigenaar bleven de meesten van zijn gasten zitten. Sterker nog, toen hij de dag erna de zaak wilde sluiten om het water weg te pompen en schoon te maken, ontstond er een rij buiten, en stroomden de reserveringen binnen van mensen die dat ook wel wilde ervaren: eten met de voeten in een laag water.

Het nieuws over het restaurant spreidde als een lopend vuurtje en de eettent zit nu elke dag vol, meldt Dag. ‘Het is erg cool. Niet alleen qua temperatuur, maar ook als leuke nieuwe manier om uit eten te gaan’, zei een tevreden gast.

Reageer op dit artikel