nieuws

Overval horecabedrijf De Ark in Opsporing Verzocht

Restaurant

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 21 juni aandacht aan de brute overval op de eigenaren van restaurant De Ark in Maarheeze. Ondernemers Theo Doomen en Kees van den Eeden werden daarbij flink toegetakeld.

Overval horecabedrijf De Ark in Opsporing Verzocht

Met hun toegetakelde hoofden stonden ze kort na de overval, die plaatsvond op 20 mei, al prominent in de media. Ze haalden onder meer de voorpagina van de Telegraaf. De publiciteit rond de overval leidde tot vele honderden reacties uit binnen- en buitenland.

Opsporing Verzocht heeft vorige week woensdag in De Ark opnames gemaakt. Met figuranten is aan de hand van het proces-verbaal de overval nagespeeld. De eigenaren werd afgeraden om bij deze opnamen aanwezig te zijn. Volgens Doomen worden er in de uitzending ‘heftige beelden getoond’.

Het tweetal van De Ark werd kort na sluitingstijd overvallen en mishandeld door naar alle waarschijnlijkheid drie mannen. Bij de overval is een geldbedrag, de dagopbrengst van het café-restaurant, meegenomen. Ook is de portemonnee van Van den Eeden gestolen.

De eigenaren hebben veiligheidsmaatregelen genomen om herhaling te voorkomen.

Bekijk hier opnames van Omroep Brabant over de overval.

(Kan schokkende beelden bevatten)

Reageer op dit artikel