nieuws

Overvaller restaurant in de kraag gevat

Restaurant

Waar een gewapende overvaller dacht het personeel van Grillroom Restaurant Shalom in Rotterdam Hoogvliet de stuipen op het lijf te jagen, kreeg hij zelf de schrik van zijn leven. De overvaller werd kort na binnenkomst stevig in zijn kraag gevat en vervolgens aan de politie over geleverd.

Overvaller restaurant in de kraag gevat

‘De overvaller had geen kans. Ik was groter en sterker.’ Dit zegt Arie Arikan (51). Hij was op het moment van de overval aan het werk in het bedrijf van zijn zoon en dochter. ‘

Arikan was in de keuken terwijl de overvaller met getrokken wapen binnenkwam en naar de kassa liep waar zijn dochter stond met een klant. ‘Toen ik me omdraaide zag ik hem. Zonder na te denken vloog ik op hem af. Ik pakte zijn arm waardoor hij het wapen liet vallen en schopte het weg. Er volgde een worsteling maar de overvaller moest al snel het onderspit delven.

Arikan heeft hem overgedragen aan de politie.

Reageer op dit artikel