nieuws

Palazzo met Herman den Blijker van start

Restaurant

De zesde editie van theater- en dinershows van Palazzo is op 4 november in première gegaan in Amsterdam Zuid-Oost. Herman den Blijker is het nieuwe gezicht van Palazzo.

Palazzo met Herman den Blijker van start

Den Blijker, de Rotterdamse chef die veel bekend kreeg door zijn televisieshows bij RTL, heeft het Palazzo-stokje overgenomen van tweesterrenkok Ron Blaauw. In deze editie verzorgt de Rotterdammer de culinaire invulling.

Inmiddels zijn er al 15.000 plaatsten verkocht voor de Palazzo-shows die tot 28 februari 2010 plaats vinden. ,,Dit ongekend hoge aantal bewijst dat Palazzo, ook in een periode waarin men extra spaarzaam is, de toets der kritiek van het publiek glansrijk doorstaat’’, schrijft de organisatie van Palazzo. In totaal zijn er 32.000 kaarten te koop voor het evenement.

Naast een nieuwe chef, heeft Palazzo ook een nieuwe locatie in Amsterdam Zuidoost, op het Plein Hoekenrode. Voorheen vond het evenement plaats op het terrein van de Westergasfabriek.

De première-avond op 4 november werd bijgewoond door 4000 bezoekers. Daaronder waren verschillende bekende chefs als Ramon Beuk en Robert Kranenborg en bekende Nederlanders zoals André van Duin, Frans Molenaar en Lieke van Lexmond.

Reageer op dit artikel