nieuws

Parkheuvel ‘gruwelijk blij’ met tweede ster

Restaurant

Het voelt als het scoren van het winnende doelpunt in de Champions League-finale. Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam is dolgelukkig met het behalen van de tweede Michelinster.

Parkheuvel ‘gruwelijk blij’ met tweede ster

‘Man, Ik ben zo gruwelijk blij’, laat topkok Erik van Loo van Parkheuvel in een eerste reactie weten na het horen van het geweldige nieuws.

‘Dit is niet met woorden te omvatten. We zijn eindelijk weer terug. Ik ben pas twee jaar bezig. Dit meemaken bedenk je in je stoutste dromen niet. Het is bizar wat er in Nederland gebeurt’, aldus Van Loo.

Van Loo kan terugkijken op een zeer goede ‘gidsenmaand’. Van Loo: We zijn in de winning mood. Het begon erg goed deze maand. De gidsen waren ons goed gestemd. Je denkt dan: het moet goed komen, maar je durft het niet te zeggen. Het is een euforisch gevoel, alsof je het winnende doelpunt maakt in de Champions League-finale’.

Anja van Loo van Parkheuvel hield het niet droog na het horen van de tweede ster. ‘Ik ben nog helemaal in tranen en moet af en toe rustig ademhalen. Dit is helemaal te gek. Ik heb zoveel adrenaline dat ik zes weken niet hoeft te slapen.

Beluister hier de eerste spontane reactie van topkok Erik van Loo.

Reageer op dit artikel