nieuws

Pascal Jalhaij ziet af van Rosarium

Restaurant

De glorieuze comeback van topkok Pascal Jalhaij is van de baan. De voormalige chef-kok van het Amsterdamse restaurant Vermeer heeft op het laatste moment afgezien van de pacht van het hoofdstedelijke restaurant Rosarium.

Pascal Jalhaij ziet af van Rosarium

Dat meldt De Telegraaf vanmorgen. De man die bij Vermeer de sterren van de hemel kookte, twee Michelin-sterren, kondigde onlangs aan te verwachten binnen twee weken juridisch rond te zijn over de placht van de zaak in het Amstelpark. Die zaak is eigendom van de familie Van Eembergen.

Familiewoordvoerster Colette van Eembergen bevestigd dat de plannen van Lahaij van de baan zijn. ‘Het is ons niet duidelijk, waarom hij zich heeft teruggetrokken. Misschien ging het te snel voor hem. Wij gaan nu met andere chefs praten’, laat ze weten. Jalhaij zelf wil niet ingaan op de zaak. Hij wil slechts kwijt dat hij een paar dagen in Barcelona zit om stoom af te blazen.

Reageer op dit artikel