nieuws

Pasta e Basta naar buitenland

Restaurant

Het Amsterdamse restaurant Pasta e Basta heeft grote plannen. Eigenaar Hans Duif wil de formule uitrollen in grote buitenlandse steden. Duif laat daarbij de populaire Europese steden als Londen, Berlijn of Parijs links liggen.

Pasta e Basta naar buitenland

Zijn oog is gevallen op het oosten. ‘Ik heb wereldwijd de rechten van de formule en de naam vastgelegd van het restaurant. Ik probeer financiers te vinden om in Rusland en China te investeren’, aldus Duif in De Telegraaf.

Eerdere expansieplannen van Pasta e Basta strandden. In Rotterdam sloeg de formule niet aan en moest de zaak in 2003 noodgedwongen weer dicht. ‘Omdat die plek te onveilig en afgelegen was’, meldt Duif over het mislukte avontuur in Rotterdam.

Pasta e Basta in Amsterdam is gevestigd in de Nieuwe Spiegelstraat. Restaurantgids Iens spreekt over een ‘overgedecoreerde Italiaanse cantina. Entertainment speelt een belangrijke rol in het restaurant en is daardoor uitermate geschikt voor groepen.

Reageer op dit artikel