nieuws

Paul Fagel gooit restaurantformule om

Restaurant

Paul Fagel heeft een nieuwe restaurantformule. De bekende kok liet zich voor de nieuwe formule inspireren door de beroemde Parijse chef-kok Joël Robuchon in diens restaurant L’Atelier de Robuchon.

In Fagels restaurant Het Arsenaal in Naarden gaat het om kleine gerechtjes met bijpassende wijnen voor scherpe prijzen. ‘Ik heb dit heel voorzichtig in mijn restaurant geïntroduceerd. Bij zestien verschillende gerechtjes passen zestien wijnen. De gasten reageren heel enthousiast’, aldus Fagel in De Telegraaf.

Onlangs was Fagel ook al in het nieuws vanwege kleine hapjes. Met enkele andere horecabedrijven uit de omgeving hield hij een speciale dag waarbij bezoekers in verschillende zaken gerechten konden proeven. Met één entreekaart konden de gasten van restaurant naar restaurant ‘hoppen’.

Reageer op dit artikel