nieuws

Paul Fagel ingewijd als SVH Meesterkok

Restaurant

Paul Fagel, eigenaar en chef-kok van restaurant Het Arsenaal in Naarden is op maandag 4 december ingewijd als SVH Meesterkok. De inwijding gebeurde tijdens een informele bijeenkomst in Het Arsenaal. Fagel trad die dag tevens toe tot het Gilde van Nederlandse Meesterkoks.

Fagel legde de proef vorige maand af in zijn eigen restaurant. SVH Meesterkoks Cas Spijkers en André van Doorn beoordeelden hem.

Tijdens de meesterkokproef wordt vastgesteld of de kandidaat de door hem of haar beheerste vaardigheden zodanig geïntegreerd kan toepassen zodat dit de presentatie van een meesterlijk menu oplevert. Specifieke punten van beoordeling zijn onder meer: instructie en begeleiding, organisatie en planning van productieprocessen, automatising, financieel keukenmanagement en kwaliteit van de inkoop.

Reageer op dit artikel