nieuws

Paul Fagel kookt tegen kanker

Restaurant

De topkoks Paul Fagel, Rogier Rassin, Luc Kusters, Leonardo Pacenti, Richard van Oostenbrugge en Jos van Velzen slaan de handen ineen. De chefs gaan samen koken om geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker.

Paul Fagel kookt tegen kanker

Deze actie voor het goede doel is Paul Fagel op het lijf geschreven; hij werd zelf geconfronteerd met de diagnose darmkanker.

Zevengangen sterrendiner

De koks maken samen een zevengangen sterrendiner waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Alpe d’HuZes, dit is een actie waarbij fietsers geld bijeen fietsen om de strijd tegen kanker te financieren. De koks stappen zelf niet op de fiets, maar kruipen samen achter de kachel voor een groot benefiet Sterrendiner.

Roger Rassin

Paul Fagel wordt tijdens het benefietdiner geholpen door Roger Rassin van sterrenrestaurant La Rive in het Amstel Hotel in Amsterdam, Luc Kusters van Bolenius in Amsterdam, Leonardo Pacenti van Toscanini in Amsterdam, Richard van Oostenbrugge, chefkok van Hotel de l’Europe in Amsterdam en door patissier Jos van Velzen van de Koek & Chocolade-winkels.

Het diner is op zondag 17 april om 18 uur bij de Gummmbar in Amsterdam. Deelname kost 85 euro. Aanmelden kan via alpedhuzes@casema.nl.

Alpe d’HuZes zet zich er voor in dat de strijd tegen kankeruiteindelijk wordt gewonnen. Dat kanker niet meer als een dodelijke ziekte, maar als een chronische ziekte kan worden gezien.

Reageer op dit artikel