nieuws

Paul Gelders weg bij GaultMillau

Restaurant

Paul Gelders neemt ontslag als algemeen directeur van GaultMillau Benelux. Hij stapt over naar de Wijnmakelaarsunie waar hij commercieel directeur wordt. Dat meldt GaultMillau in een communiqué. Naar verluidt zijn er drie kandidaten voor zijn opvolging.

Paul Gelders weg bij GaultMillau

Gelders bekleedde de functie bij Gault Millau sinds 2003. Gelders nam onlangs ontslag in de raad van bestuur van de vennootschap die de gelijknamige gastronomische gids uitgeeft.

Phillippe Limbourg, al jarenlang hoofdredacteur van de gids, zal de functie tot 31 december 2010 ad interim waarnemen. Gault Millau laat ook nog weten dat eind oktober een nieuw organigram wordt voorgesteld naar aanleiding van de nieuwe GaultMillau-gids 2011.

Reageer op dit artikel