nieuws

Peter Goossens gewond na ongeluk

Restaurant

Peter Goossens, tv-kok en chef van het Belgische driesterrenrestaurant Hof van Cleve in Kruishoutem, is zondagochtend naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval in het centrum van Kruishoutem.

Peter Goossens gewond na ongeluk

Dit melden diverse Belgische media. Peter Goossens raakte omstreeks half tien met zijn auto – een Range Rover – een bestelwagen die op de stoep stond. Daardoor verloor hij de controle over het stuur. Hij raakte een houten paaltje en een verkeersbord en kwam tot stilstand tegen een bloembak.

‘Aan de auto was amper schade, maar Goosssens had moeite om op eigen kracht uit de auto te stappen. Ambulance, MUG (een Mobiel Urgentie Team) en brandweer kwamen ter plaatse,’ zo meldt Het Nieuwsblad.be. De chef- kok werd met verwondingen in het gezicht naar het ziekenhuis gebracht, maar na verzorging mocht hij weer naar huis.

Volgens het Belgische vtm-nieuws werd er een ademtest afgenomen, maar de politie wilde de uitslag daarvan niet bekendmaken.

Een medewerkster van Hof van Cleve laat Misset Horeca weten dat Peter Goossens ‘zeker aan de betere hand is’. Volgens haar zal de keuken van het restaurant er geen hinder van ondervinden. Over de exacte oorzaak van het ongeval kan ze geen uitspraak doen.

Reageer op dit artikel