nieuws

Peter Klosse krijgt Gouden Bouillonblokje

Restaurant

Peter Klosse van Hotel Gastronomique De Echoput in Hoog Soeren heeft het Gouden Bouillonblokje gekregen. Klosse kreeg de prijs omdat hij zich al jaren onvermoeibaar inzet voor de verbetering van het niveau van de gastronomie in Nederland, ondanks de nodige tegenwind.

Peter Klosse krijgt Gouden Bouillonblokje

Klosse kreeg het Gouden Bouillonblokje opgespeld tijdens de Marché Gourmand, die werd gehouden in het zijn bedrijf nabij Apeldoorn.

De eigenaar van De Echoput krijgt de prijs om hij ondanks de nodige tegenwind is doorgegaan met het promoten van de Nederlandse gastronomie. Naast zijn hotel-restaurant is Klosse de stuwende kracht achter de Academie voor Gastronomie.

Het Gouden Bouillonblokje is een initiatief van Bouillon Magazine en werd eerder uitgereikt aan onder andere Claudia en Jannis Brevet van restaurant Inter Scaldes, John Vincke, Edwin Kats en René en Marja Brienen.

Reageer op dit artikel