nieuws

Petro Kools: ‘Mooie erkenning voor Margo

Restaurant

Partner en mede-eigenaar Petro Kools is trots op ‘zijn’ chef-kok Margo Reuten. Tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht keert op plaats 9 terug in de top 10 van Lekker 2012. ‘Erg mooi dat Margot die erkenning krijgt.

Petro Kools: ‘Mooie erkenning voor Margo

SVH-Meesterkok Reuten en SVH Meestergastheer en sommelier Kools werden vanochtend wakker gebeld door Giel Beelen, die het paar tijdens zijn ochtenduitzending mocht vertellen dat ze zijn teruggekeerd in de top 10.

Reuten: ‘Een enorme verrassing. We hebben lang bij de beste tien gestaan en zijn heel blij dat we daar weer terug zijn. We vonden het al gek dat er geen foto was gemaakt voor in de gids. En dat we daar nu maar lang mogen blijven staan.’

Partner Kools is erg blij met de beloning voor de prestaties van Nederlands beste vrouwelijke kok. ‘Margo is een chef die heel hard werkt, fijn dat ze daarvoor deze erkenning krijgt.’

Lekker schrijft over Da Vinci: ‘Het schitterend gelegen restaurant hoort weer bij de supertop en de eigenaren mogen daar best het glas op heffen. Het is dringen om aan te schuiven in dit vertrouwde, modern-strakke, luxueus ingerichte restaurant met open keuken, waar Margot en haar cuisiniers hun culinaire kunsten vertonen.’

Vol trots namen Reuten en Kool de bij de positie horende oorkonde in ontvangst. Het paste precies: de oorkonde in de ene hand en champagne in de andere.’

Meer over Lekker 2012:

Reageer op dit artikel