nieuws

Pierre Wind maakt beste familiekookboek

Restaurant

Kok Pierre Wind maakte met Het SmaakPretpark dit jaar het beste kinder- en familiekookboek van Nederland. Dat heeft de jury van de Gourmand World Cookbook Awards 2009 de Haagse kok zondag laten weten.

Pierre Wind maakt beste familiekookboek

Wind is in zijn nopjes met de prijs, want hiermee dingt hij automatisch mee naar de wereldfinale van beste kookboek in de categorie kinder- en familiekookboeken. Deze prijs wordt op 11 februari 2010 bekendgemaakt tijdens de Paris Cookbook Fair.

In Het SmaakPretpark wordt de lezer meegenomen naar het Smaakbos waar de Kleurrijke Framboos woont, de Lieflijke Appel en de Mislukte Druif. Het boek zit vol met smaakproefjes, spelletjes, recepten en weetjes over voeding en smaak. Ook leert de lezer thee schenken met zijn hoofd, een eigen smaklied schrijven en vrolijke KokTeels brouwen.

Reageer op dit artikel