nieuws

PINC.Food: congres voor nieuwsgierige mensen

Restaurant

PINC organiseert dit najaar een verrassend ‘congres voor nieuwsgierige mensen’ rondom food. De focus van PINC ligt dit jaar op inspiratie en niet zozeer op kennisoverdracht.

PINC.Food: congres voor nieuwsgierige mensen

De organisatie wil dat de bezoeker vanuit een andere invalshoek naar voedsel gaat kijken. Daarvoor komen ze met sprekers die ‘vernieuwende inzichten’ en ‘grensverleggende ervaringen’ presenteren. Daar past kennisoverdracht bij, maar vooral inspiratie, meent de organisatie.

PINC.Food gaat over smaak, innovatie, supermarkten, indianen, zelf koken, foodmiles, biologisch, tomaten en andere actuele thema’s. Volgens de organisatie is het ‘samen met gelijkgestemden op een no-nonsense manier kijken en luisteren naar wat bijzondere sprekers te vertellen hebben’ een effectief middel om vooruit te komen.

Het congres vindt plaats op 8 november in Hotel Theater Figi in Zeist. Het kost 295 euro per persoon.

Reageer op dit artikel