nieuws

Plusje voor Van den Boer in 2010

Restaurant

De Koninklijke Van den Boer groep kan aan het eind van het jaar een plusje noteren. Ondanks een slecht eerste kwartaal. Aldus CEO Noud van den Boer.

Plusje voor Van den Boer in 2010

Dat is te lezen in de nieuwe editie van Misset Catering. ‘Het eerste kwartaal liep qua omzet achter, het tweede was beter dan vorig jaar, het derde conform aan 2009 en het vierde kwartaal wordt structureel beter’, aldus de Van den Boer.

Volgens de CEO kan er zelfs een plusje genoteerd worden aan het eind van dit jaar. ‘Ik verwacht op een groei van drie tot vijf procent uit te komen. Dat komt vooral ook door de World Expo in Shanghai, die we mogen cateren. Daar zit twee miljoen euro omzet in.’

De ‘Koninklijke’ heeft de reorganisatie afgerond. ‘Met de herstructurering is onze organisatie compacter gemaakt. We hebben de zaken nu goed in control, dat was anders dan eind 2009.’

De luxe delicatessenwinkel Amaison in Amsterdam heeft haar deuren moeten sluiten. Wel werd onlangs de stap naar bedrijfscatering gemaakt. Eiffel in Arnhem is opdrachtgever. ‘Maar de focus ligt echt op party- en venuecatering’, is Van den Boer duidelijk.

Meer Van den Boer:

Reageer op dit artikel