nieuws

Polderkeuken verlengt actie Restaurant Week

Restaurant

Restaurant De Polderkeuken verlengt haar actie van de Restaurantweek.

Polderkeuken verlengt actie Restaurant Week

Tot 21 maart serveert restaurant De Polderkeuken in Stolwijk een culinair driegangen menu voor 25 euro. Dit om iedereen die niet meer kon reserveren tijdens de Restaurantweek de kans te geven om toch voor dezelfde prijs te dineren in het restaurant.

‘Tijdens de Restaurant Week heb ik veel bezoekers uit de regio Den Haag gehad. We willen Polderkeuken op de kaart zetten en gaan daarom nog even door met de actieweek. Ik wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met ons restaurant’, aldus Frank Streefland van het restaurant.

De Polderkeuken is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17 uur.

Reageer op dit artikel