nieuws

Presentatie Michelingids van de baan

Restaurant

De presentatie van de Michelingids in ons land gaat niet door. Michelin heeft besloten niet voor een grootse presentatie te kiezen maar voor het versturen van een persbericht om zo de mutaties in de nieuwe editie van de rode gids bekend te maken.

Presentatie Michelingids van de baan

Volgens De Telegraaf heeft het afblazen van de presentatie mede te maken met het boek ‘De magie achter de Michelinster’ van voormalig hoofdinspecteur Michelin Benelux, Paul van Craenenbroeck.

Gisteren meldde De Telegraaf nog dat de gidspresentatie op 28 november zou plaatsvinden. Ook Alliance-voorzitter Gerrit Greverling ging hier vanuit. Op die dag houdt de Alliance z’n jaarvergadering en het samenvallen met de verschijning van de Michelingids zou dan lastig vallen. Met het afblazen van de Michelinpresentatie is die vrees niet meer aan de orde.

Michelin was donderdagochtend niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel