nieuws

Preuvenemint Maastricht krijgt soeprestaurant

Restaurant

De 21 Maastrichtse restaurants van Les Tables presenteren tijdens het dertigste Preuvenemint Soepstudio 21. Een horecagelegenheid met een hoofdrol voor soep: 21 soorten, gepresenteerd als voor-, hoofd en nagerecht.

Preuvenemint Maastricht krijgt soeprestaurant

Soepstudio 21 is het resultaat van een samenwerking tussen Les Tables, Immens en MTB. Immens is het MVO-platform van de Maastrichtse Toeleveringsbedrijven (MTB). Een netwerkorganisatie die zich ervoor inzet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen.

Tijdens het Preuvenemint wordt in samenwerking met Sauter Wijnen de Les Tables de Maastricht-wijn gepresenteerd. Deze Zuid-Afrikaanse wijn dankt zijn naam aan een Nederlandse monnik die zijn wijngaard vernoemde naar Maastricht. Bij de 21 leden van Les Tables zijn een sauvignon blanc, een syrah en een pinotage verkrijgbaar.

De dertigste editie van het Preuvenemint in Maastricht vind plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus op het Vrijthof.

Reageer op dit artikel