nieuws

Proef supermarktmenu’s topchefs geslaagd

Restaurant

De proef met menu’s van sterrenkoks bij Albert Heijn is zo goed verlopen dat de supermarktketen op het punt staat de sterrenmenu’s landelijk te gaan verkopen. Tot nu toe waren de door vijf topkoks samengesteld menu’s verkrijgbaar in 35 vestigingen van AH.

Proef supermarktmenu’s topchefs geslaagd

Dat meldt het Noordhollands Dagblad. Jonnie Boer, Sergio Herman, Ron Blaauw, Lucas Rive en Marc van Gulick stelden menu samen voor Albert Heijn. De proef bevatte 15 euro kostende menu’s voor twee personen met vlees, gevogelte of vis, groenten, koolhydraten en saus.

Albert Heijn staat volgens de regionale krant op het punt de menu’s landelijk aan te gaan bieden. Tot dusver waren de sterrenmenu’s als wijze van proef verkrijgbaar in 35 geselecteerde vestigingen van Albert Heijn.

Naast het samenstellen van de menu’s geven de topkoks ook een presentatie hoe het menu’s te bereiden is. In videofilms op www.ah.nl/kokenmet is te zien hoe Boer, Herman, Blaauw, Rive en Van Gulick een sterrenmenu maken.

Reageer op dit artikel