nieuws

Proeven van Kunst Amsterdam start

Restaurant

Johannes van Dam opent Proeven van Kunst Amsterdam, het culinair artistieke evenement waarbij consumenten geschilderde onderborden mogen houden wanneer ze een kunstmenu bestellen. Op de lijst van deelnemende restaurants zien we een paar klinkende namen.

Proeven van Kunst Amsterdam start

Zo hebben onder meer Restaurant Ron Blaauw, restaurant De Jonge Dikkert en het Pulitzer Restaurant hun medewerking toegezegd aan het project. In het laatst genoemde restaurant vindt ook de officiële start van het kunstproject plaats. Deze wordt verzorgd door culinair recensent Johannes van Dam.

Totaal werken elf restaurants mee aan Proeven van Kunst. De eetgelegenheden bieden tot en met juni 2007 speciale Proeven van Kunst-menu’s aan en mogen de gasten hun unieke onderbord na afloop van het diner mee naar huis nemen. De onderborden zijn ontworpen door lokale kunstenaars. Veel van de kunstenaar zijn op zogeheten Meet & Greet-avonden aanwezig in de restaurants.

Reageer op dit artikel