nieuws

Professionals helpen Amsterdam Culinair

Restaurant

De Stichting Amsterdam Culinair heeft de professionele sfeercreator Browny’s Events in handen genomen voor het culinaire eetfestijn. Amsterdam Culinair wordt gehouden van donderdag 19 tot en met zondag 22 juni aanstaande.

Professionals helpen Amsterdam Culinair

Amsterdam Culinair 2008 vindt plaats op het Museumplein. De organisatie verwacht meer dan 20.000 bezoekers.

Deelnemende restaurants zijn Altmann, Tokyo café, de Roode Leeuw, la Brochette, Diga, Stout, Palma, The Colour Kitchen en de Stad van Spinoza. De opzet van het evenement is om bezoekers op vriendelijke wijze te laten proeven van de verschillende keukens van Amsterdam.

Stichting Amsterdam Culinair heeft de organisatie van dit evenement in handen gegeven van Browny’s Events: creatieve en professionele sfeercreatoren. De hoofdsponsor van Amsterdam Culinair is De Kweker professional in food.

Reageer op dit artikel