nieuws

Prominente rol voor kookstudio’s in kinderboekenweek

Restaurant

De Kinderboekenweek 2009 heeft als thema ‘Aan tafel, eten en snoepen in kinderboeken’. Speciaal voor deze gelegenheid hebben kookstudio’s in heel Nederland met boekhandelketen Blz. een prijsvraag opgezet voor kinderen vanaf zes jaar.

Prominente rol voor kookstudio’s in kinderboekenweek

In elke Blz.-boekhandel is een kinderkookworkshop te winnen. Doel van de prijsvraag is om bij kinderen de interesse te wekken om voor voeding en koken. De winnaars mogen hun beste vriendjes en vriendinnetjes hiervoor uitnodigen voor een kookles bij hen in de buurt.

Kookstudio’s uit heel het land doen mee met de actie. Een van de deelnemende kookstudio’s is buurman&janssen in Hoofddorp. Het kind dat bij Blz.-boekhandel Polki in Amsterdam of De Pijp in Heemstede de eerste prijs wint , komt bij kookstudio buurman&janssen een kookles volgen.

,,De winnaar mag zelf zijn eigen hamburger maken. Wij serveren limonade en zorgen dat de tafel leuk is aangekleed. Tussendoor maken we ook nog samen een overheerlijke milkshake. De koksmutsen en schorten liggen al klaar!’’, aldus mede-eigenaar Vanessa Buurman.

Kinderen kunnen de deelnamecoupon tot en met 24 oktober 2009 inleveren bij de Blz-boekhandel. De folder kan worden gedownload via http://www.blz.nl/?magazines. Winnaars krijgen persoonlijk bericht, uiterlijk 4 weken na de sluitingsdatum worden de namen van winnaars ook gepubliceerd op www.kookstudiogids.nl/kinderboekenweek. Alle deelnemende kookstudio’s staan vermeld op: www.kookstudiogids.nl/kinderboekenweek.

Reageer op dit artikel