nieuws

Pulitzer: ‘Er wordt onderhandeld

Restaurant

Het Pulitzer Hotel in Amsterdam zegt niet op de hoogte te zijn van de komst van Gordon Ramsay naar het hotel. Gisteren maakte Wijnsuggestie.nl bekend dat Ramsay in november een restaurant start in het historische hotel. Wel zegt Pulitzer dat ‘onze eigenaar in onderhandeling is’.

Pulitzer: ‘Er wordt onderhandeld

‘We hebben de geruchten gehoord. Bij ons is niets bekend. Wel is het zo dat onze eigenaar investeringsbank Blackstone, die meer restaurants van Ramsay heeft, in onderhandeling is met hem. Maar het is te voorbarig om zijn komst al te melden’, aldus Zsuzsika Belovics, PR Coördinator Starwood Hotels The Netherlands waar het Pulitzer Hotel onder valt.

Plannen

Gisteren meldde Wijnsuggestie.nl de komst van de Britse topkok. De site van de Britse krant The Independent bracht op 14 december naar buiten dat Ramsay plannen heeft in meerdere Europese steden waaronder het Pulitzer Hotel in Amsterdam.

Reageer op dit artikel