nieuws

Ramsay haalt uit naar vegetariërs

Restaurant

De Britse topkok Gordon Ramsay heeft snoeihard uitgehaald naar vegetariërs. Ramsay vindt ze ‘afschuwelijk’ en zegt dat vegetariërs naar knoflook stinken en weinig te melden hebben.

Ramsay haalt uit naar vegetariërs

‘Vegetariërs vind ik afschuwelijk’, begint Ramsay zijn uitval naar vegetariërs in de Verenica-gids. ‘Als mijn kinderen vegetariër worden, schop ik ze het huis uit’.

‘Vegetariërs zijn geen leuke mensen. Ze zijn saai, stinken naar knoflook en hebben weinig te melden. Ik heb nog nooit een leuke en sprankelende vegetariër ontmoet. En weet je wat het stomme is? Dan vraag je ze hoelang ze al geen vlees en vis eten. “Sinds mijn tweede”. Dat betekent dus dat ze fucking niet eens weten hoe het smaakt, maar dat dit levensstijl er is ingeramd door hun ouders’.

Reageer op dit artikel