Ramsay's vrouw schrijft eigen kookboek

Ramsay's vrouw schrijft eigen kookboek

Het kon niet uitblijven na het boek van Jamie Olivers vrouw Jools. Ook Tana Ramsey, de vrouw van de Britse topkok Gordon Ramsay, presenteert een boek en wel een kookboek over haar familiekeuken.

Uitgever Tirion gaf eerder al het kookboek van tv-kok Ramsay zelf uit. Nu is het de beurt aan zijn vrouw Tana die thuis de scepter in overigens haar eigen keuken zwaait. Zij is degene die thuis kookt. Zij richt zich rond het fornuis en dus in het kookboek vooral op de familiemaaltijden, dus ook de kinderlekkernijen, zoals vruchtenflapjes- en geleitjes, gemberkoeklolly's en feeëncakejes met kaneel en abrikozen.

Het boek ademt de sfeer uit van een groot en gezellig gezin, de Ramsay's hebben vier kinderen. De hoofdstukken zijn er dan ook op aangepast, want naast het ontbijt en de lunch is er ook een hoofdstuk onder de kop naschoolse verwennerij en nieuwe smaken proberen. Op die manier wil ze kinderen aanmoedigen nieuwe dingen te proberen. Daarom staan er ook recepten voor maaltijden in het boek waar je de hele middag met de kinderen aan kunt werken.

Benieuwd naar het boek? U kunt het hier bestellen.