nieuws

Ratatouille troeft Harry Potter af

Restaurant

Ratatouille is de best bezochte bioscoopfilm van dit moment. De animatiefilm staat op nummer één in de Bioscoop Top-20, voor onder andere filmfenomeen Harry Potter. De culi-film Ratatouille vertelt het verhaal van de rat Remy, die furore maakt in een Franse restaurantkeuken.

Ratatouille troeft Harry Potter af

Uit de Bioscoop Top-20, samengesteld door de Nederlandse Federatie voor de Cinematografie, blijkt dat Ratatouille gevestigde filmnamen achter zich laat. Zo staat de laatste film van Harry Potter op nummer, gevolgd door Evan Elmighty.

Ratatouille is een 110 minuten durende animatiefilm van Disney, onder regie van Brad Bird. De film draait in 33 bioscopen in ons land. De recensies over de culi-film zijn lovend, temeer omdat het een prima mix is tussen verhaal, animatie en humor.

Zie ook

Meer films waarin eten, drinken en restaurants een prominente rol spelen

Como Agua Para Chocolate

Big Night

Chocolat

Charlie and the Chocolate Factory

The Cook, the thief, his wife and her lover

Who is killing the great chefs of Europe?

What’s Cooking?

La Grande Bouffe

Bella Martha

Reageer op dit artikel