nieuws

Raymond Peters nieuwe chef-kok bij Les Jumeaux

Restaurant

Restaurant Les Jumeaux uit Bennebroek vangt het vertrek van hun chef-kok Wim Klerks intern op. Raymond Peters wordt de nieuwe chef. Peters was de afgelopen acht jaar de rechterhand van Klerks.

Raymond Peters nieuwe chef-kok bij Les Jumeaux

Voor de acht jaar Les Jumeaux werkte Peters zes jaar als chef-kok bij restaurant B&B in Haarlem. ’Raymond is een echte vakfreak en zal de komende tijd een frisse wind laten waaien in de keuken van Les Jumeaux’, zo laat het restaurant weten.

Klerks vertrekt na 12,5 jaar dienst bij Les Jumeaux. Wat de kok gaat doen, is nog niet bekend. Wim Klerks geniet de laatste jaren veel bekendheid als wedstrijdkok. Zo won hij onder andere de Wynand Vogel Bokaal en de Gouden Koksmuts. Ook kwam hij voor Nederland uit op de grote internationale kookwedstrijd om de Bocuse d’Or. Klerks is tevens lid van het nationaal team van het Koksgilde.

Reageer op dit artikel