Regen van Awards bij Nacht van GaultMillau

Regen van Awards bij Nacht van GaultMillau

GaultMillau reikt maandagavond 5 november tijdens de Nacht van GaultMillau maar liefst dertien awards uit. De meest prestigieuze awards zijn die van Chef van het Jaar en de GaultMillau Oeuvreprijs.

In Breukelen vindt maandagavond de jaarlijkse presentatie van de restaurant- en hotelgids GaultMillau. De organisatie verwacht de aanwezigheid van de vaderlandse top onder restaurateurs, chefs, sommeliers, gastheren en hoteliers.

De Nacht van GaultMillau staat in het teken van dertien awards. Te weten: Chef van het Jaar, Belofte van het Jaar, Wijnkaart van het Jaar, GaultMillau Oeuvreprijs 2008, Wijn/Spijsspecialist van het Jaar, Sommelier van het Jaar, Talentvol Sommelier van het Jaar, Gastheer/Gastvrouw van het Jaar, Talentvolle Gastheer/Gastvrouw van het Jaar, Restaurant van het Jaar, Beste Chef 2008, Terras van het Jaar en Hotel van het Jaar.

Direct na de uitreiking van de GaultMillau Awards door hoofdredacteur Jan van Lissum wordt de nieuwe puntenverdeling in de gids van GaultMillau bekendgemaakt. Een team van twintig inspecteurs bezochten diverse bedrijven, waarvan meer dan vijfhonderd restaurants en tweehonderd hotels zijn geselecteerd in de nieuwe gids.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.