nieuws

Reserveren Restaurantweek woensdag van start

Restaurant

Morgenvroeg vanaf 10.00 uur kunnen liefhebbers weer reserveren voor de Restaurantweek van 2010. Er doen 1250 restaurants mee aan de actie waarbij een driegangen diner 25 euro kost en een lunch 20 euro.

Reserveren Restaurantweek woensdag van start

Vanaf woensdagochtend 3 februari kunnen liefhebbers reserveren via www.restaurantweek.nl. Geliefde restaurants kunnen dan al volgeboekt zijn omdat bijvoorbeeld bezitters van een American Express-kaart eerder mogen reserveren.

Brouwerskolkje

De actie zelf is van 1 tot en met 7 maart. Vorig jaar zomer trok de prijsactie 165.000 bezoekers. Dit jaar zijn Ron Blaauw, Brouwerskolkje en De Vrienden van Jacob weer van de partij. Ook nieuwkomers Niven en Soigné zijn toegevoegd aan de lijst. De deelnemerslijst bestaat verder uit gerenommeerde zaken zoals Christophe, Las Palmas en Het Arsenaal van Paul Fagel.

Ook Wellness centrum

Ook Restaurant Le Défi de winnaar van de overall publieksprijs van afgelopen jaar, stelt weer een menu samen voor de Restaurant Week.

Voor het eerst doet er ook een Wellness centrum mee aan de Restaurant Week. Thermen Holiday in Schiedam en Zuidwolde en biedt van 1 tot en met 7 maart een drie gangen diner aan plus toegang tot de sauna voor 37,50 euro.

Reageer op dit artikel