nieuws

Restaurant bedreigd om prijs mosselen

Restaurant

Restaurant Le Soleil à Table in het Vlaamse Etterbeek heeft al zeker tien dreigtelefoontjes gekregen in verband met de lage prijs die er wordt gerekend voor een bord mosselen. De politie is ingeschakeld.

Restaurant bedreigd om prijs mosselen

Uitbaters Patricia en Sebahattin Sevinc bieden in hun zaak mosselen met met marinièresaus en frietjes aan voor 15 euro. Voor drie euro meer krijgt de klant een uitgebreider gerecht met knoflook- en dragonsaus.

Voor iedereen

Volgens het koppel houden zij de prijs laag zodat mosselen geen exclusief gerecht wordt dat alleen door rijken gegeten kan worden. Zij zijn er trots op dat ook studenten en gepensioneerden bij hen mosselen komen eten.

20 procent

Op 13 juli maakte het restaurant met een menubord op het terras de prijzen kenbaar. Niet veel later ging de telefoon en werd er geëist dat de mosselen 20 procent duurder zouden worden. Zo niet, dan zouden er nare dingen kunnen gebeuren.

Bezorgd

Inmiddels heeft het restaurant zeker 10 dreigtelefoontjes gehad. De eigenaren zijn bezorgd, maar peinzen er niet over hun prijzen aan te passen.

Reageer op dit artikel