nieuws

Restaurant beloont fietsgasten vanwege Tour

Restaurant

Gasten van het Rotterdamse restaurant De Harmonie, die op 2 en 3 juli met de fiets komen, krijgen gratis een glaasje bubbels van het huis. De eetgelegenheid aan de Westersingel ligt namelijk op de route van de Tour de France, die in Rotterdam van start gaat.

Restaurant beloont fietsgasten vanwege Tour

Gasten van het Rotterdamse restaurant De Harmonie, die op 2 en 3 juli met de fiets komen, krijgen gratis een glaasje bubbels van het huis. De eetgelegenheid aan de Westersingel ligt namelijk op de route van de Tour de France, die in Rotterdam van start gaat.

Bij de Tour de France-actie moeten gasten wel hun fietssleuteltje laten zien om in aanmerking te komen voor het glaasje bubbels van het huis. De voorkant van De Harmonie grenst aan de Westersingel, terwijl aan de achterkant de stadstuin ligt, die grenst aan het Museumpark in de Maasstad.

Patron cuisinier Sieberen Meerema heeft dit jaar nog meer acties in petto. Restaurant De Harmonie bestaat tien jaar. Een aanleiding om een aantal bijzondere avonden te organiseren, zoals een etiquettediner, koken op locatie en een tiengangendiner, bestaande uit hoogtepunten van de afgelopen tien jaar.

Reageer op dit artikel