nieuws

Restaurant Binnen Breda geeft bruiloft weg

Restaurant

Restaurant Binnen in Breda laat bij wijze van actie een koppel geheel gratis trouwen. Zo wil het restaurant de aandacht vestigen op de trouwmogelijkheden.

Restaurant Binnen Breda geeft bruiloft weg

Vanaf oktober vorig jaar konden gasten zich na een diner inschrijven voor deze actie. Eigenaar Rob Closmann: ‘We zien de laatste twee jaar steeds vaker aanvragen binnenkomen voor bruiloften. Zo willen we onze trouwmogelijkheid onder de aandacht brengen.’

De gelukkige winnaars zijn Marlies Habraken en Bart van de Garde uit Breda. Zij zullen op donderdag 22 juli in het huwelijksbootje stappen en dit dus vieren bij Binnen Breda.

Binnen gaat nu op zoek naar een nieuwe ludieke actie, laat de sales & marketing manager Steven Flore weten. ‘Op een positieve manier je bedrijf naar buiten brengen is iets wat iedereen probeert. Mijn uitdaging is om de komende actie weer tot een succes te maken.’

Reageer op dit artikel