nieuws

Restaurant Cap Ouest gesloten

Restaurant

Restaurant Cap Ouest in de haven van Scheveningen is gesloten. Het in de Lekker-gids vermelde restaurant wijzigde begin dit jaar al haar koers door alleen nog reserveringen van groepen te accepteren, maar sluit nu haar deuren helemaal.

Restaurant Cap Ouest gesloten

Cap Ouest maakte samen met restaurants De Dagvisser en De Zoute Zoen onderdeel uit van De Besomming. De drie restaurant zitten allemaal in de middelste toren in de haven van Scheveningen, Cap Ouest op de bovenste verdieping.

De locatie is inmiddels verpacht aan Puerto Segundo, een Spaans-Japans restaurant dat ook al geopend is. Eigenaar is Piet Schot, manager van het restaurant is Pieter Hupkes, zijn rechterhand is David Ramakers. De keuken wordt aangevoerd door Robyn Paton en de sushi-chef is Daisuke Yuki.

Ramakers is tevreden over het eerste weekend. ‘Last van de opgebroken boulevard hebben we hier in de haven niet. Wel is onze entree, boven, iets minder in zicht. De loop mag dus nog wat beter, maar daar gaan we aan werken door middel van extra reclameborden.’

Reageer op dit artikel