nieuws

Restaurant Cas Spijkers gesloten

Restaurant

Ruim 2.500 gasten hebben gegeten bij Chez Cas, het maandrestaurant van topkok Cas Spijkers in De Kersentuin in Amsterdam. Op de laatste avond ging ‘het dak eraf’ met een ongebruikelijk tafereel in de luxe eetgelegenheid.

Restaurant Cas Spijkers gesloten

Er werd namelijk een heuse polonaise ingezet. Dit met een knipoog naar de familie Oudborg, de bedenker van het projectrestaurant én afkomstig uit de provincie Noord-Brabant. Zondagavond was Chez Cas voor het laatst open.

Aad Ouborg is erg tevreden over Chez Cas. ‘Liefst 2500 mensen waren te gast bij Cas Spijkers. Ik kijk terug op een onvergetelijke maand’, aldus Ouborg in De Telegraaf. Ouborg is eigenaar van apparatuurleverancier Princess, waar Spijkers voor werkt.

Reageer op dit artikel