nieuws

Restaurant Corry Konings sluit deuren

Restaurant

Corry Koningsplein’, het restaurant annex bar van Corry Konings, in het Spaanse Benamaldena heeft vorige week voor goed haar deuren moeten sluiten. Na een jaar als horeca-uitbater blijft de zangeres zitten met een miljoenenverlies.

Restaurant Corry Konings sluit deuren

‘De zaak liep redelijk goed, maar de Spaanse autoriteiten waren een doorn in het oog’. Dat melden bronnen op ShowbiZnewZ.nl.

Milieupolitie

Zo stond de milieupolitie avond aan avond voor de deur met decibel-meet-apparatuur. Het geluid dat de zaak van de 56-jarige zangeres produceerde was volgens de lokale instanties te hard. Na meerdere waarschuwingen is het Konings zelfs verboden om ook maar één decibel geluid te produceren.

Klanten bleven weg

Nu er geen muziek meer was, bleven de klanten weg en is Konings genoodzaakt geweest de deuren voorgoed te sluiten. Het is niet het eerste debacle van een Bn’er die een horecazaak in Spanje heeft geopend. Eerder dit jaar moest Gaston Starreveld om dezelfde reden zijn Spaanse bar sluiten.

Reageer op dit artikel