nieuws

Restaurant Fifteen wil helemaal duurzaam

Restaurant

Restauratn Fifteen in Amsterdam wil haar gehele bedrijfsvoering zo duurzaam als mogelijk maken. Sarriel Taus, directeur van Fifteen onthult de ambities van het restaurant op 3 september tijdens de derde editie van de duurzame netwerkborrel CleanDrinks.

Restaurant Fifteen wil helemaal duurzaam

Restaurant Fifteen heeft voor de complete bedrijfsvoering het effect op mens, dier en milieu onder de loep genomen. Volgens Fifteen gaat een duurzame bedrijfsvoering verder dan alleen de aandacht voor goede en gezonde ingrediënten.

Wat Fifteen nu concreet gaat doen om duurzamer te worden, is nog niet bekend. Dit wordt onthuld tijdens de borrel van CleanDrinks. Deze borrel wordt voor de derde keer gehouden en vindt plaats bij Fifteen Amsterdam. De eerste vleesvrije dag gaat in Fifteen plaats vinden op 9 september.

Fifteen is de Nederlandse variant van het Jamie Olivers restaurant Fifteen in Groot-Brittannië en heeft als missie jongeren die moeite hebben de arbeidsmarkt te betreden, op te leiden tot kok.

Reageer op dit artikel